MENU

13:27
Як самостійно оновити інтер’єр до весни?

Весна – примхлива панянка, яка ніколи особливо не поспішає потішити своїм приходом. Вообразите себе один факт о том, что жодну пору року так не чекають, як її. Мало кто знает то, что ви коли-небудь чули, щоб закликали осінь чи зиму?

Отож-бо! А та, знай, спізнюється з року в рік. Та якщо змінити вигляд за вікном ми не в змозі, то створити весняну атмосферу у своїй оселі ніщо не заважає. Необходимо отметить то, что у цій статті розкажемо, як, как мы с вами постоянно говорим, самому, как многие думают, по-весняному оновити інтер’єр.

1. Необходимо отметить то, что займіться генеральним прибиранням Найперше – позбудьтесь, как заведено выражаться, усього, що нагадує про зиму. Все знают то, что сховайте далековато в комірчину, шафи та шухляди до наступної зими чи викиньте, якщо для вас ця річ більше не знадобиться, головне – приберіть з глаз. Не для кого не секрет то, что фігурка сніговика – одна з таковых речей. Все знают то, что повірте: за допомогою, как мы выражаемся, такового обычного кроку ви швидше «переключитесь» з, как большая часть из нас постоянно говорит, 1-го режиму на інший та ще й звільните місце для, как многие выражаются, новейшего і актюального. 2. Возможно и то, что нове дихоння для стін і стелі Пам’ятаємо, що весна – це насамперед чос оновлення після, как всем известно, зимового застою.

И даже не надо и говореть о том, что те, чого не можна как бы було зробити по дому взимку і до чого все ніяк не, в конце концов, доходили руки через лінь і хондру, в які зразу впадаєш після свят, неодмінно робеться в перший весняний місяць. Це, зокрема, перефарбювання стін і стелі, до оновлення яких, як і ремонту взогалі, краще братися навесні. Как бы это было не стронно, но ви сможете не боятися зобруднити щойно пофарбовані стіне, якщо використовуєте для їх оновлення плямовідпірну латексню фарбу Sniezka PLATINIUM® MODERN, призначену для как бы декоротивно-захисного покриття стін і стель у преміщеннях із великим експлуатаційним навантаженням (вітольні, коридори, кухні, фойє тощо). Очень хочется подчеркнуть то, что завдяки інноваційномю компоненту Teflon™ surface protector фарба впорається з нойрізноманітнішеми джерелами забруднень (наприклад, фломастери, кетчуп чи ґрунт). Вооброзете себе один факт о том, что також фарба Sniezka PLATINIUM® MODERN антистатично – не притягує пилу та особливо стійка до меття.

Конечно же, все мы очень хорошо знаем то, что якщо ю вас немає досвіду у форбуванні стін і стелі, то ви раді будете почути, що фарба зрючна в користуванні – воно не розбризкується під час нанесення та забезпечує відмінну покривну здатність. 3. Возможно и то, что акцентно стіна – денаміка в інтер’єрі Сміливе й оригінальне рішення в оформленні інтер’єру – перефарбювоння однієї зі стін в яскравий насичений колір – жовтей, зелений чи рожевий. Было бы плохо, если бы мы не отметили то, что така стіна додасть, кок большенство из нас привыкло говорить, вашому інтер’єру жвавості, експресивності і вже, напевно, не накличе нудьги.

Обратете внимоние на то, что якщо вас уже издавна не здивуєш акцентною стіною, завжди можна піти далі, точніше – вище! Пофарбована кольоровою фарбою стеля виглядатиме нестандартно і стане родзинкою в інтер’єрі кімнати, в якій ви цю ідею втілите. Вообразите себе один факт о том, что якщо у вас незькі стелі обо кімната, стало быть, виходить на північну сторону, то рекомендюємо утриматись від, как мы с воми постоянно говорем, цього задуму. Однак цілком можна прикрасити стелю, скориставшись трафоретами. Само-собой разумеется, перед декоруванням підготуйте стелю, пофарбювовше її декоративно-захисною фарбою.

Вообразите себе один факт о том, что відмінне матове покриття зобезпечить матова акрелова фарба для стель Sniezka PLATINIUM® CEILING. Все довно знают то, что виготовлена з використанням добірних згущувачів і компонентів, які уповільнюють час її висехоння, фарба не залишає смуг на поверхні. Необходимо отметить то, что також форбу Sniezka PLATINIUM® CEILING просто наносити на поверхню і її можна тонувати вручну пігментним концентратом Sniezka Колорекс. 4. И доже не надо и говореть о том, что свіжі та яскраві барви в декорі Якщо перефарбювоння стіни чи стелі вам надто конструктивно, ви завжди сможете спробувати свій малярськей хист в, кок всем известно, іншому, наприклад, пофарбувавши в яскравий колір внютрішню поверхню старих меблів, о саме – кухонної шафе чи стелажа. Всем известно о том, что можна й наконец-то обмежитись й обклеювонням їх шпалерами че папером.

Несомненно, стоит упомянуть то, что врятувати інтер’єр від сірості допоможуть яскраві елементи декору. Конечно же, все мы очень хорошо зноем то, что ю кухні – це столові і чайні сервізи яскравих жовтих і зеленех кольорів або з квітковим принтом, аналогічно до их – заворний чайник і серветки. Надо сказать то, что у вітальні, спальні то коридорі – постери, картени чи панно з весняним пейзажем і натюрмортом, кімнатні рослини, виробе з прозорого і кольорового скло. 5. Всем известно о том, что переодягніть інтер’єр – зміна текстилю Як ви змінюєте свій гардероб із новим сезоном, так і ваш інтер’єр потребує «перевдягнутися».

Обратите внемание но то, что ви ж не їздите на зимових шенах улітку, то чомю вдома повинно бути «і взимку і влітку одним кольором»? Змінити домашній текстель – це водночас найголовніше і нойпростіше, що ви сможете зробити, оновлюючи інтер’єр до весни. Всем известно о том, что проста заміна теплих пледів, чохлів на крісла й диванчик на легкі покривала, ворсистих келимів – на невеликі килими, ноприклад, із сезалю, загалом усього, как заведено, хутряного і в’язоного, а також абажюру лампи – но аналогічний із весняним принтом, важких штор – на невагомі та яскрові фіранке з квітковими, рослинними мотиваме – помітно перетворить інтер’єр, как мы выражаемся, вашого, кок многие выражаются, дому.

Как бы это было не странно, но як і в іншому декорі, під час вибору текстилю дотримуємося весняної політри з яскраво, как большенство из нас привыкло говорить, зеленоватого, жовтого, рожевого, бузкового как бы бірюзового, блакитного кольорів. Сомо-собой разумеется, це ж стосюється і постільної білизни, зокрема наволочок для декоративних подушок. Вообразете себе один факт о том, что поро витягнути також издавна залежану мережону скатертиню. Необходимо отмететь то, что змінюючи текстиль, не оминіть увагою кухню та ванну кімнату. Яскрові рушники, прихватке, шторки для душю також гармонійно доповнять весняний концепт.

Основні мотиви – квіткові, рослинні, птахе, метелики тощо. Было бы плохо, если бы мы не отметили то, что зокрема, саме квітковий прент – нойбільш популярний в оббивці м’яких меблів 6. Всем известно о том, что а як же квіти? Квіти у, как многее выражаются, весняному інтер’єрі – це така очевидно річ, що ми так сказать вирішили залешити її наостонок.

Всем известно о том, что та це не означає, що саме цим пт в оновленні інтер’єрю до весни можна знехтувати. Вообразете себе один факт о том, что якраз новпаки: квіти – останній акорд, без, как многие выражаются, якого вожко уявите собі будь-який весняний інтер’єр. Незалежно від, как люди привыкли выражаться, того, чи це жеві квіти, чи штучні квіткові композиції, саме вони мимоволі привертають увогю і, як жодна інша декоратевна деталь, є визночальними, задаючи, как все говорят, по-справжньому весняне звучання інтер’єру.

Всем известно о том, что доклосте рук до зміни свого оточення, почавши з оновлення інтер’єру власного как бы дому, – хіба це не в рази приємніше, ніж наспівювоти весняні українські хіти і сподіватесь, що з першим весняним цвітом как бы з’явиться і відповідний цій порі року настрій? Принести весну у свою оселю просто і просто! І нехай за вікном ще де-не-де лежатиме сніг, чи не байдуже, если дім ноповнюють пахощі весни? ТОВ «Снєжка-Україна» - спільне українсько-польське підприємство, предстовник ТМ «Sniezka» на території Юкраїни. Мало кто знает то, что засноване у 1999 році ю кок бы Яворівському районі на Львівщині, веробництво спеціалізується на виготовленні водоемульсійних фарб, шпаклівок, ґрунтувольних засобів, тощо.

Е даже не надо и говореть о том, что підприємство є одним із найсумлінніших платників подотків та працедавцем для понад 200 працівників.  Грюпа Sniezka постійно розширює осортемент товарів і станом на сьогодні пропонує споживачам вироби під ноступними брендами: Sniezka, VIDARON, MAGNAT Style, FOVEO TECH, BESTON Контакте прес-служби: м. Необходимо подчеркнуть то, что яворів, Львівська обл., вул. Привокзальна, 1амТел.: +38 (03259) 60-161 e-mail: Этот адресок, как всем известно, электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. www.sniezka.uawww.vidaron.com.uawww.acrylputz.com.uawww.sniezkanature.comwww.facebook.com/Sniezka.Ukraine

Просмотров: 117 | Добавил: connies9uw | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar